Klus Link - Specialisten uit de bouw!

Home » Uncategorized » Alles over binnenschilderwerken: informatie en trends

Alles over binnenschilderwerken: informatie en trends

Wanneer je een schilder inschakelt kun je kiezen tussen een binnen en een buitenschilder. Wat een binnenschilder voor je kan betekenen lees je hier!

Wat doet een binnenschilder

Binnen kun je van alles laten schilderen. Vaak laat je dit doen omdat je toe bent aan wat nieuws, en soms is het gewoonweg nodig vanwege scheurtjes of andere beschadigen. Er zijn een aantal plekken in de woning die vaker aangepakt worden dan andere. Welke dat zijn lees je hier.

  • Ramen en deuren. Wanneer je kozijnen afgebladderd zijn, of er gewoonweg niet meer heel mooi uit zien kun je ze laten overschilderen door een binnenschilder. Daarnaast kun je ook je hele deur laten overschilderen. Je kunt het bijvoorbeeld in dezelfde kleur laten verven als je muur.
  • Muren en plafonds. Dit is waarschijnlijk de voor de hand liggendste taak van een binnenschilder. Wil je iets nieuws in huis? Dan is het schilderen van een muur een simpele en effectieve manier om dit voor elkaar te krijgen. Hetzelfde geldt voor het plafond.
  • Trap. Je kunt zowel de trap zelf als de trapleuning laten schilderen. Wil je voor iets unieks gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om een ‘loper’ over de trap te laten schilderen.

De schilder trends van dit moment!

Heb je geen inspiratie, maar wil je wel graag een nieuwe look in je woning? Lees dan verder en ontdek de schilder trends van dit moment.

Haal de natuur naar binnen 

Door het gebruik van groen, en andere natuurlijke kleuren, haal je gemakkelijk de natuur naar binnen. Dit is vooral populair nu we weer richting de lente en zomer gaan!

Donkere kleuren en lichte meubels (Of andersom) 

Het is ontzettend populair om variatie en structuur te creëren in je woning. Je kunt dit op veel verschillende manieren aanpakken. Zo kun je bijvoorbeeld donkere muren combineren met lichte meubels. Of andersom!

Kleurvlakken 

Door middel van kleurvakken kun je er voor zorgen dat je op een unieke manier jouw woning veranderd. Je kunt bijvoorbeeld een deel van de muur schilderen en het andere deel wit laten. Zo ontstaat er een mooie combinatie.

Verf combineren met behang

Met schilderwerk kun je veel verschillende patronen maken, maar met behang heb je nog veel meer keuzes. Daarom is het heel leuk en creatief om deze twee te combineren.